Vaš uspeh
naše zadovoljstvo

Paramus media je agencija koja je pomogla više desetina klijenata da pronađu svoje mesto kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Svaki projekat započinjem detaljnim istraživanjem tržište, zatim u saradnji sa našim klijentima pravimo strategiju kako bi smo najbolje postavili njih na željenu poziciju. Takođe redovno pratimo dešavanja i kreiramo izveštaje koje dostavljamo klijentima.

Web dizajn

Internet sajt je danas nešto sto se podrazumeva da ima svako preduzeće ne bitno koje je veličine. Naš cilj je da napravimo najbolju internet prezentaciju vašeg biznisa potencijalnim mušterijama. Stoga detaljno prilazimo svakom projektu.
Sobzirom da najviše korisnika gleda vaš sajt na mobilnom telefonu. Trudimo da se da nam to bude polazna tačka svakog projekta

Društvene mreže

Danas su svi “online” zato je vaše prisustvo neophodno na društvenim mrežama. Mnogi to zanemariju u početku.

Osim samog prisustva na mreži, sadržaj i komunikacija sa publikom su od izuzetnog značaja. 

Unajmite tim koji će za vaše potrebe istraživati tržište, napraviti strategiju najpogodniju za vaš budžet.

Praćenje podataka

Imati sajt a ne pratiti analitiku je kao da ste krenuli na neki nepoznat put bez navigacije. Ko su vaše mušterije? Sa koje platforme posećuju vaš sajt… To istiskuje dosta vremena i posla pogotovo ukoliko nemate iskustva u tome. Zato možemo da vam ponudimo paket gde mi obavljamo to za vas a vi možete da se fokusirate na ono sto najbolje umete.

Da li mi treba SEO?

Odgovor je naravno da jeste. Zato što sajt koji ne broji posete ili koji je nevidljiv vašim potencijalnim kupcima/klijentima nije dobar. Nešto tu ne radi. Hajde da vidimo šta možemo da uradimo za vas da povećamo produktivnost vašeg sajta.

Email Marketing?

Email marketing za određene grupe je podjednako bitan kao i bilo koja druga društvena mreža. Osim što možete da pošaljete nove ponude ili prikažete više artikla na sniženju. Ukoliko vas to zanima i hoćete da saznate nešto više o tome nazovite nas i zakažite sastanak kako bi smo vam objasnili neke od tehnika koje mi koristimo koje vam mogu pomoći.

Google ads?

PPC, CPC šta je to? Kada je konkurencija jaka uvek savetujemo da se iskoristi mogućnost koju nudi google a to je da se uz pomoć plaćenih oglasa postavite u top 3 linka na prvoj stranici. Rezultati su izuzetno merljivi i stoga ih preporučujemo gotovo uvek